Olen päättänyt.

Ryhtyä Kylli Kylliäisen kaksoissiskoksi.  Uskon että  kaupunginvaltuutettuna sekä kristillisdemokraattina hänen olisi hyvin ristiriitaista tunnustaa  tämä  täysin fiktiivinen ja manipuloitu vaihdokasteoria. Venäläinen laukkuryssä vei  minut eli Kyllin kaksoissiskon  Kaukasukselle ja  Kylli jäi  puolukkamättäälle Karjalan kannakselle, tosin syntymävuotemme vähän falskaavat mutta se ei ole menoamme haitannut. Harvoin olen tavannut yhtä hyvää huutajaa kuin Kylli  emme siis näin ollen ole tarvinneet mikrofonia. Monet kyllä  vaivihkaa ovat  tyrkänneet meille äänenvaimenninta. Suomessa vaiteliaisuus on hyve ja puheliaisuus pahe. Sen tähden viihdymme   Afrikassa  ja  Etelä-Amerikassa missä ihmiset huutavat puhuessaan. Täällä voi hyvällä syyllä  kysyä ”tuuliko sun huulias heiluttaa ”.  Kaksoissiskoni Kylli Kylliäinen on tervetullut piriste Hämeenlinnalaisessa katukuvassa. Fiktiivisenä kaksoissisarena uskon  nousevani Hämeenlinnalaisessa  sikaportaikossa.   

2 kommenttia artikkeliin “Olen päättänyt.”
  1. avatar Kylli Kylliäinen sanoo:

    Muinoin, silloin kauan sitten, männä aikoina, yksi miun lempikirjoistani oli Lisen ja Lotten tarina! Lise ja Lotte olivat kaksostytöt, jotka joutuivat erilleen toisistaan. Molempien sisimmässä asui käsittämätön, puristava loputon ikävä ja sisäinen autius kunnes he löysivät toisensa.
    Mie löysin kaksoissisareni Veikkauspisteen kulmilla, Kauppakeskus Linnassa. Yhteentuleminen oli pullollaan täyttymystä eikä siitä ääntä puuttunut! Kerrankin kaupakeskus raikui iloisesta puheenperresta ja päällekkäin huutamisen riemusta. Liittyi siinä seuraamme Martikaisen Reiskakin ja huuto senkus yltyi.
    Kaarina Valoaallon tarina tuntuu niin todelta, että alan uskoa siihen enempi kuin NCC:n puheisiin tyhjän päälle rakentamisen suuresta menestyksestä. Tärisen koneiden tahdissa painellessani possuautollani yllä vähemmän kestävän kehityksen.

Jätä kommentti

css.php